Bloggtorka

Vi är ledsna för vår dåliga uppdatering, men vi har inte alls mycket att blogga om, så att ni får gärna komentera och skriva några önskemål, för att annars har vi ingen aning om vad vi ska göra när vi har bloggtorka. Så att kom med tips och det blir roligare att läsa!

/Morethanbeauty cheyerna

Presentation / FRIDA JOSEFSSON

HEjHEj!
Jag heter frida o jag är född 98. Min favorit färg är svart. Min favoritsmink produkt måste vara min eyeliner
( master precise eyeliner from maybeline) o så tycker jag om mörka färger i ögonskugga o nagellack mm.
Jag ÄLSKAR musik och att rita måla teckna mm. Som ni kan se så finns det en kategori som heter art där jag kommer lägga in nåt jag har ritat ibland:) Jag spelar fotboll m de här coola tjejorna.
Det var lite om mig, Ha det bra...


Nails! :)

´Chaachaa..
Nu har jag precis gjort mina naglar. Dom blev rosa med svarta streck. Jag använde 3 olika nagellack+ ett art nail lack. Jag använde ett Depend, ett jag fick av linda och en svart art liner. Naglarna blev ganska bra. Så här ser nagellacken jag använde ut.

(mörk bild, sorry)

Och så här blev naglarna:


(suddig bild, sorry)


Presentation//LinneaHallberg

ChaaChaa!!♥

Jag heter Linnea och ska blogga på den här bloggen. Om ni läste den vi hade förut så vet ni vem jag är. Iaf jag älskar smink och kläder och sånt. jag är född 99. Jag spelar fotboll och är med vänner på fritiden. Jag älskar justin Bieber och är ett väldigt stort fan. Mina favoritfärger är: Rosa och lila. Jag gillar bruna och ljusa färger när det kommer till ögonskuggor. Min favorit mascara är ''Cat eye lash mascara'' from Maybelline. Det var lite om mig.. jag hoppas ni kommer fortsätta att följa bloggen.

Kram
Linnea (L)

Presentation / Linda

Jag tänker göra ett litet kort inlägg om mig, som de andra tjejerna också kommer att göra. Jag heter iaf Linda Westin och jag har varit intresserad av smink ganska länge. Jag tycker om att hålla på med det, det är kul. Samma sak gäller när det kommer till kläder. jag är född år 99, vilket innebär att jag går i årskurs 6 just nu. Mina favoritfärger är blå, lila, rosa & turkos. När det kommer till smink gillar jag mer naturliga sminkningar och bruna ögonskuggor osv. Det, var lite om mig. Ni kommer att få lära känna mig bättre under tiden. ha det super!


Här är en förminskad bild på min header till min andra blogg.
Ni ser även hur jag ser ut på bilderna :)
Min blogg hittar ni här: http://westinlinda.blogg.se
och adressen kommer även finnas med i länklistan i menyn.


Vi börjar om på nytt!

Hej, för er som kanske har läst våran blogg innan så kanske ni märker att utseéndet är annorlunda och att alla inlägg har tagit borts. Detta är en ny blogg med samma namn, och den kommer att handla om exakt samma saker och vi är lika många personer som förut. Dock så kommer vi inte börja blogga inom en vecka eller så. Vi ska försöka få iordning allt innan dess och även börja om på nytt, om man säger så. Anledningen till varför vi tog bort den andra bloggen var för att det var nåt slags problem med den. Vissa säger att det var ett virus? men det har det aldrig varit på våra datorer. Men vi hoppas att det blir bättre med denna nya. Vi hoppas att ni stannar kvar! Ha det bra!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0